Grond accessoire

TIP van deze week.
Je doet het misschien niet zo snel maar als je onder een bankje/tafeltje leuke accessoires zet dan ziet het geheel er nog gelikter uit.
Bekijk de foto’s die ik bij hierbij heb geplaatst en zie het verschil! 😉
In dit geval heb ik 2 rieten manden gevuld met touw en daarboven heb ik mooie houten ballen en (toef)hangers op het touw gelegd. De kleuren van de ballen en hangers komen onder andere overeen met de windlichten op het bankje.
Heb je ook een soortgelijke situatie die je kan opleuken! of word je door deze tip gemotiveerd om nog wat extra toe te voegen aan jouw sfeervolle plekje(s) in huis, ik heb genoeg gezellige mooie en leuke accessoires op de site of in de showroom om jou te helpen je huis nog completer te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *